Gordijnen op maat Hengelo | HOMEACCENT

homeaccent interieurbureau

Gordijnen op maat Hengelo

Materiaal, kleurschikking en patronen zijn van grote invloed op de sfeer in uw huis. Uw leefomgeving komt pas echt tot haar recht met een passende gordijnen, raam- en wandbekleding. Gordijnen op maat zijn er te kust en te keur. Ook in Hengelo. HomeAccent biedt een breed assortiment, gordijnen, raam- en wandbekleding en meubelstoffen van duurzame kwaliteit in diverse prijscategorieën.

Wat onze aanbod anders maakt is dat onze gordijnen op maat, raam- en wandbekleding en meubelstoffen worden aangeboden in een persoonlijke winkel, gericht op interieuradvies en interieurontwerp.

Een uitzonderlijk aanbod aan gordijnen op maat voor u in Hengelo

De collectie gordijnenstoffen hebben we geselecteerd op basis van kwaliteit. U vindt bij ons de mooiste gordijnen uit de series van o.a. Interstil, Kobé, Wind, Vano, de Graaff Collections, Dekortex, Reynaldo, Essente, Sunway, Arte International, Hooked On Walls, Fiona Design en Rebel Walls.

  • Gordijnen, raam-/wandbekleding
  • Meubelstoffen
  • Advies en aankleding van uw interieur
Gordijnen op maat Hengelo Gordijnen op maat Hengelo Gordijnen op maat Hengelo Gordijnen op maat Hengelo

Gordijnen die passen bij een persoonlijke stijl.

In het vele aanbod van gordijnen op biedt onze interieurwinkel een prettig evenwicht. Onze benadering is persoonlijk, net als de interieurwinkel zelf. Liever meer keus? Naast de collectie die wij in onze showroom hebben staan, bieden wij u de mogelijkheid om met ons mee te gaan (op afspraak) naar het Interieurcentrum van Nederland. Wij kennen er de weg en weten precies waar u de mooiste raamdecoratie kunt vinden. En dat maakt ons dan weer tot misschien wel de grootste aanbieder van gordijnen op maat in Hengelo en omgeving... U bent van harte welkom!

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.


Gordijnen op maat Hengelo

Gordijnen op maat Hengelo Interieurontwerp Hengelo Interieurwinkel Deventer Kunstwinkel Ootmarsum Winkel Ootmarsum