Interieurontwerp Hengelo | HOMEACCENT

homeaccent interieurbureau

Interieurontwerp Hengelo

Heeft u interieur kriebels? Een idee voor een nieuw interieur, maar u weet niet of het haalbaar is, of het beste idee is? Het veranderen van uw interieur of het aanschaffen van nieuwe meubels is niet altijd eenvoudig. Interieuradvies of een interieurontwerp, gevolgd door een 3D ontwerp kan veel duidelijkheid geven.

  • Interieurontwerp Hengelo e.o. van plan tot inrichting
  • Begeleiding tijdens verbouwing; één aanspreekpunt
  • Persoonlijk en creatief
  • Interieurontwerp en woonwinkel

Interieurontwerp Hengelo e.o van plan tot inrichting

Wat de één prachtig vindt, spreekt een ander totaal niet aan. Door goed naar u te luisteren, komt er een interieurontwerp tot stand dat perfect aansluit bij uw wensen en eisen. HomeAccent maakt interieurontwerpen inzichtelijk door middel van een 3D interieurplan. We vertalen het wensenpakket in tekeningen op schaal met een kleuradvies en een compact lichtplan. De fotorealistische impressies geven een heel duidelijk beeld hoe de ruimte er in werkelijkheid uit gaat zien.

Interieurontwerp Hengelo Interieurontwerp Hengelo Interieurontwerp Hengelo Interieurontwerp Hengelo

Interieurontwerp Hengelo : een persoonlijke stijl.

Voor sommige klanten blijft het daarbij, maar uiteraard kunnen we u ook begeleiden tijdens het vervolgtraject, van aansturing van verbouwing tot een volledig lichtplan. En van lichtplan tot inrichting. Van begin tot eind, of een bepaald deel, u kunt u aan ons overlaten: interieurontwerp, het uitwerken ervan, het aanvragen van offertes, de beoordeling en het vergelijk ervan, het uitbesteden aan derden en de voorbereiding en begeleiding van de verbouwing.

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.


Interieurontwerp Hengelo

Gordijnen op maat Hengelo Interieurontwerp Hengelo Interieurwinkel Deventer Kunstwinkel Ootmarsum Winkel Ootmarsum