Interieurwinkel Deventer | HOMEACCENT

homeaccent interieurbureau

Interieurwinkel Deventer

Zoekt u een interieurwinkel in de omgeving van Deventer? Onze gezellig en fraaie woonwinkel in Ootmarsum is er voor al uw interieurvragen, maar ook voor de directe aanschaf van tal van leuke en mooie producten die uw interieur sfeervol maken. Vol met leuke woonaccessoires, decoratie ideeën, wandbekleding, gordijnen en meubelen. Een woonwinkel die hebberig maakt! Wat u smaak ook is, u doet bij ons gegarandeerd inspiratie op!

Interieurwinkel Deventer e.o. voor interieur en decoratie

Of u nu kiest voor modern wonen, landelijk of toch meer houdt van een industriële of klassieke stijl, onze winkel in Ootmarsum is een prima uitgangspunt voor wie op zoek naar aanvulling op of vernieuwing van het interieur.

  • Interieurwinkel Deventer e.o. voor Gordijnen & wandbekleding
  • Interieurwinkel Deventer e.o. voor verlichting & woondecoratie
  • Interieurwinkel Deventer e.o. voor meubelen en meubelstoffen
Interieurwinkel Deventer Interieurwinkel Deventer Interieurwinkel Deventer Interieurwinkel Deventer

De interieurwinkel Deventer die groter is dan u denkt!

Tegenwoordig is de keus aan woonwinkels enorm. Van woonwarenhuis tot meubelboulevard… Onze woon- en interieurwinkel in Ootmarsum biedt een prettig evenwicht. Onze benadering is persoonlijk, net als de woonwinkel zelf. Liever meer keus? Naast de collectie die wij in onze showroom hebben staan, bieden wij u de mogelijkheid om met ons mee te gaan (op afspraak) naar het Interieurcentrum van Nederland. Wij kennen er de weg en weten precies waar u uw woonwensen kunt vinden. En dat maakt ons dan weer tot misschien wel de grootste woon- en interieurwinkel van Deventer en omgeving… U bent van harte welkom!

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.


Interieurwinkel Deventer

Gordijnen op maat Hengelo Interieurontwerp Hengelo Interieurwinkel Deventer Kunstwinkel Ootmarsum Winkel Ootmarsum