Kunstwinkel Ootmarsum | HOMEACCENT

homeaccent interieurbureau

Kunstwinkel Ootmarsum

Een kunstwinkel waar u ook terecht kunt voor interieuradvies en woondecoratie. Hoe zit dat? Onze kunstwinkel in Ootmarsum is er voor styling- en interieurvragen, maar ook voor de directe aanschaf van kunst en decoratie. Precies de accenten die zorgen voor sfeer.

Sfeermaken is ons vak. Maar sfeer is ook iets heel persoonlijks. Niemand volgt zomaar een trend. Elk interieur heeft zijn eigen persoonlijke accenten. Dat maakt een huis een thuis. Kunst, decoratie en wanddecoratie zijn ware sfeermakers waaruit onze persoonlijke smaak blijkt. Daarom vindt u bij ons ook een collectie kunst. Dat maakt ons een persoonlijke woon- en kunstwinkel die hebberig maakt! Wat uw smaak ook is, u doet bij ons gegarandeerd inspiratie op!

Woon- en kunstwinkel Ootmarsum voor interieur en decoratie

Of u nu kiest voor modern wonen, landelijk of toch meer houdt van een industriële of klassieke stijl, onze woon- en kunstwinkel in Ootmarsum is een prima uitgangspunt voor wie op zoek is naar aanvulling op of vernieuwing van het interieur.

Kunstwinkel Ootmarsum Kunstwinkel Ootmarsum Kunstwinkel Ootmarsum Kunstwinkel Ootmarsum

Kunstwinkel Ootmarsum die groter is dan u denkt!

Zoekt u een prettige winkel waar u alles vindt voor uw interieur? Van wandbekleding tot meubelen en van meubelstoffen tot kunst? Tegenwoordig is er zo veel keus dat u door de bomen het bos niet meer zou kunnen zien. Onze winkel in Ootmarsum biedt een prettig evenwicht. Onze benadering is persoonlijk, net als onze winkel. Liever meer keus? Naast de collectie die wij in onze showroom hebben staan, bieden wij u de mogelijkheid om met ons mee te gaan (op afspraak) naar het Interieurcentrum van Nederland. Wij kennen er de weg en weten precies waar u uw woonwensen kunt vinden. En dat maakt ons dan weer de grootste woon- en kunstwinkel van Ootmarsum... U bent van harte welkom!

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.


Kunstwinkel Ootmarsum

Gordijnen op maat Hengelo Interieurontwerp Hengelo Interieurwinkel Deventer Kunstwinkel Ootmarsum Winkel Ootmarsum