Winkel Ootmarsum | HOMEACCENT

homeaccent interieurbureau

Een winkel in Ootmarsum die hebberig maakt!

Onze interieurwinkel in Ootmarsum is er voor al uw interieurvragen, maar ook voor de directe aanschaf van tal van leuke en mooie producten die uw interieur sfeervol maken. Vol met leuke woonaccessoires, decoratie ideeën, wandbekleding, gordijnen en meubelen. Een woonwinkel die hebberig maakt! Wat u smaak ook is, u doet bij ons gegarandeerd inspiratie op!

Winkel Ootmarsum voor interieur en decoratie

Of u nu kiest voor modern wonen, landelijk of toch meer houdt van een industriële of klassieke stijl, onze winkel in Ootmarsum is een prima uitgangspunt voor wie op zoek naar aanvulling op of vernieuwing van het interieur.

  • Gordijnen
  • Wandbekleding
  • Verlichting
  • Meubelen
  • Meubelstoffen
  • Woondecoratie
Winkel Ootmarsum Winkel Ootmarsum Winkel Ootmarsum Winkel Ootmarsum

Winkel Ootmarsum die groter is dan u denkt!

Zoekt u een prettige woonwinkel? Tegenwoordig is er zo veel keus en zijn de meubelzaken zo groot, dat u door de bomen het bos niet meer zou kunnen zien. Onze winkel in Ootmarsum biedt een prettig evenwicht. Onze benadering is persoonlijk, net als onze winkel. Liever meer keus? Naast de collectie die wij in onze showroom hebben staan, bieden wij u de mogelijkheid om met ons mee te gaan (op afspraak) naar het Interieurcentrum van Nederland. Wij kennen er de weg en weten precies waar u uw woonwensen kunt vinden. En dat maakt ons dan weer de grootste ( woon) winkel van Ootmarsum... U bent van harte welkom!

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.


Winkel Ootmarsum

Gordijnen op maat Hengelo Interieurontwerp Hengelo Interieurwinkel Deventer Kunstwinkel Ootmarsum Winkel Ootmarsum